AKTUELNO

Pevačica ne može da se pomiri sa tim da njega više nema.

Milorad Mića Aleksić, otac Seke Aleksić, preminuo je na Badnji dan, 6. januara ove godine, a njegovu smrt folk pevačica još uvek ne može da prežali. Ona je svom ocu, koji je preminuo posle kraće i teške bolesti, juče održala šestomesečni pomen na Novom groblju u Loznici, gde ju je sve vreme tešio suprug Veljko Piljikić.

Pročitajte još... RADOSNE VESTI! Seka i Veljko će dobiti JOŠ JEDNOG SINA! (FOTO)

Foto: Instagram

Pevačica je na grob svog pokojnog oca ponela pletenu korpu sa hranom i pićem, kako običaji nalažu, a pre nego što je ušla na groblje u obližnoj cvećari kupila je buket harizantema, cveća koje simbolizuje tužne trenutke.

Budući da joj je bilo veoma teško, Seka je svog supruga čvrsto stegla za ruku i uzdahnula, nakon čega se sa njim uputila do očevog grobnog mesta, gde je poljubila krst i iz korpe izvadila žito, kafu, sokove, vino i posluženje, poštujući običaje sa ovih prostora.

Foto: Instagram

Seka i Veljko su se na groblju u Loznici zadržali duže od jednog sata, nakon čega su se vratili u svoj porodični dom u Staroj Pazovi.

Najtužniji Božić do sada

Iako se neizmerno radovala najradosnijem hrišćanskom prazniku, njeno raspoloženje je u prvoj nedelji januara u potpunosti pokvarila vest o smrti oca, koja ju je potpuno dotukla. Pevačica je 7. januara, na dan kada pravoslavni verenici slave rođenje Isusa Hrista, objavila dirljivu poruku upućenu pokojnom ocu, a emotivne reči rasplakale su njene brojne fanove na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

- Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najviše si se radovao na dan mog rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica. Istina, to sam i postala, niko nije bio srećniji od tebe posle saznanja da je pevanje moja ljubav. Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Otišao si na najradosniji dan. Doživeo si da u krilu držiš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe. Neka ti je večna slava, dušo moja. Tvoja ponosna ćerka - napisala je pevačica početkom godine.

Pink.rs

#Groblje

#Seka Aleksić

#Smrt

#pevačica

#suze

'