AKTUELNO

Pre nekoliko godina bio je jedan od traženijih muških manekena u Srbiji, ali je u svetu mode napravio pauzu i posvetio se radu u filmskoj industriji.

Sin proslavljenog glumca Voje Brajovića izrastao je u pravog šarmera. Model Vukota Brajović sam grabi do zvezda i kaže da mu činjenica da ima poznatog oca, na koga je beskrajno ponosan, u karijeri nije ni preterano pomogla, ali ni odmogla.

Foto: Tanjug

Pre nekoliko godina bio je jedan od traženijih muških manekena u Srbiji, ali je u svetu mode napravio pauzu i posvetio se radu u filmskoj industriji. Tada se usmerio na rad na filmu "Zona mrtvih", u kojem se pojavljuje kao producent, scenarista i glumac.

Iako mu je film u genima, Vukota se ipak vratio modnoj industriji i pokrenuo blog.

- S jedne strane postoji ta instant-prepoznatljivost prezimena, što nekim ljudima može da deluje zanimljivo. To obično bude kratkog daha i dobro je što je tako. Na kraju dana, mi smo ono što jesmo i nikakva rodbinska veza nam ne može pomoći da se izdiferenciramo kao izuzetne individue ukoliko to prosto nismo. Važno je biti svoj i ne dopustiti da te poznato prezime definiše na bilo koji način - rekao je jednom prilikom Vukota.

Autor: Pink.rs

#Voja Brajović

#glumac

'