AKTUELNO

Premijerna ekipa dočekala je Novu 2017. godinu sa najvećim muzičkim zvezdama u regionu.

Ekipa emisije "Premijera - Novogodišnji specijal" bila je vredna tokom najluđe noći - premijerne ekipe ušle su u Novu 2017. godinu sa najvećim zvezdama širom regiona, a prve ekskluzivne kadrove TV publika mogla je da vidi u emisiji Ognjena Nestorovića i Tijane Price.

Foto: Printscreen

Samo za novogodišnje izdanje emisije "Premijera" pevačica Dara Bubamara otkrila da ju je tačno u ponoć iznenadio telefonski poziv sina Koste.

Foto: Printscreen

On je u Parizu, a ipak me je pozvao i rekao:"Mama, srećna ti Nova godina, voliim te najviše nna svetu! Ja sam na žurki!" - prisetila se Dara, koja se raznežila zbog emotivne poruke svog sina, a isto tako i iznenadila kada joj je Kosta rekao da se trenutno provodi sa drugarima.

Novinari "Premijere" dočekali su ponoć i sa Anom Nikolić, koja je prezadovoljna 2016. godinom.

Foto: Printscreen

Meni šta se sve izdešavalo u ovih godinu dana, nekome neće ni za deset. Pamtiću je zbog ljubavi, promenila sam emotivni status, ali i po poslovnim uspesima - rekla je Ana koja je u 2016. postala gospođa Đurić i objavila jedan od najboljiih albuma u ovoj godini.

Foto: Printscreen

Premijerne kamere zabeležile su koncerte muzičkih zvezda u Crnoj Gori, pa je i pop pevač Sergej Ćetković sumirao godinu za sobom.

Foto: Printscreen

- I privatno i poslovno ispunjena godina. Bilo je puno muzike, puno koncerata... Ne bih ja tu ništa dirao - rekao je Sergej Ćetković.

Nakon nastupa Željka Joksimovića u Crnoj Gori, koji je, takođe, zabeležila premijerna ekipa, u emisiju "Premijera - Novogodišnji specijal" uključio se i bračni par Joksimović.

Foto: Printscreen

Bilo mi je sinoć fantastično, uživali smo i u dobroj temperaturi, ali i u atmosferi. Pamtiću ovaj koncert, svaki put je sve bolje i bolje. Ja sam baš raspoloženo ušao u novu godinu, tradicija se ne menja. U Novoj godini se fokusiirajte samo na pozitivne ljude, to je najbolja čestitka za Novu godinu - rekao je Joksimović, dok je njegova supruga Jovana Joksimović potvrdila njegove reči.

Foto: Printscreen

- Bilo je divno juče. Bilo je mnogo ljudi, divno vreme, sunnčan dan i diivno veče... Ja sam uživala pored bine, Željko na bini.

Foto: Printscreen

Aleksandra Prijović, takođe, ima dosta stvari po kojima će pamtiti 2016. godinu, a pregršt divniih uspomena ima i Aleksandar Sale Cvetković.

Foto: Printscreen

- Pamtiću je po tome što sam uživala u ljubavi - kratko je rekla Aleksandra, a onda je 2016. godinu rekapitulirao i člann žirija "Pinkovih zvezdica".

- To je bila godinan koja nam je stvarno donela dosta lepih stvari, počevši od koncerta u Areni i dueta sa Cecom, a dobio sam i još jedno dete - prisetio se Sale sa osmehom na licu.

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Nova godina

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Željko Joksimović

'