AKTUELNO

Novu godinu je dočekala u krugu porodice!

Na kraju godine svi sumiramo utiske i trudimo se da uvek izvučemo ono najbolje što nam je godina na izmaku donela. Pevačica Milica Todorović ove godine odlučila je da neće raditi za doček već će novu godinu dočekati u krugu najmilijih, uz pečenje, rusku salatu i tortu i tome se veoma raduje.

Foto: Pink.rs

Za portal Pink.rs Milica je otvorila dušu i iskreno priznala šta za nju predstavljaju praznici, kao i da li veruje u deda Mraza.

Nikad nisam verovala u deda Mraza (smeh). Verujem samo u poklončiće ispod jelke. Za mene praznici predstavljaju veliku radost zato što se okupimo svi familijarno i volim tu prazničnu euforiju - iskrena je Milica.

Na pitanje čega se uvek seti iz svog detinjstva kada su praznici u pitanju, Milica otvoreno priznaje da uvek voli da traži paricu u česnici.

Ja najviše volim Božić, kad tražimo svi paricu u česnici, to je nešto što nam je svima zanimljivo i uvek se mnogo smejemo. Volim i novu godinu, kićenje jelke, ukrase i naravno poklončiće ispod jelke - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs

Poznata po tome da voli da se našali na svoj račun, Milica je priznala šta sebi želi u novoj godini i nije bila skromna:

Sebi želim sve najbolje (smeh)! Naravno, mnogo zdravlja, to je najbitnije, za sebe i za druge.

Na kraju, ona nam je priznala i šta bi volela da joj deda Mraz u ponoć ostavi ispod jelke, a mnogi će je potpuno razumeti.

Šta bih volela da mi donese deda Mraz? Iskreno, volim one paketiće, prave, koje smo dobijali kad smo bili mali, u džaku, puno slatkiša i poneka igračka (smeh) - zaključila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Milica Todorović

'