AKTUELNO

Još se ne zna tačan razlog zbog kog je operisan!

Lekari KBC Zemun odlučili su da operišu pevača Darka Lazića. Pevača su odveli u operacionu sali kako bi ga hitno operisali.

Operacija je trajala oko dva sata, Darko je prebačen u šok sobu, ali se još ne zna kakvo je pevačevo zdravstveno stanje.

Foto: Printscreen Instagram

Darko Lazić otkako je stigao u KBC Zemun ima unutrašnje krvarenje i bila je planirana operacija čim mu se stabilizuje stanje. Kako prenose pojedini mediji, pevač je odveden na operaciju zbog krvarenja u stomaku, ali to još nije potvrđeno. Prema drugim informacijama, reč je o komplikaciji sa plućima. Međutim, kako saznajemo od prijatelja, lekari žele da pevaču izvade bubreg, koji otkazuje.

Ispred bonice sve vreme je bio otac Darka Lazića koji je razgovarao sa nekim preko telefona i moglo se čuti kako je rekao da su pevača odveli u operacionu salu.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

PROČITAJTE JOŠ: PINK EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo da li je Darku Laziću nakon stravičnog udesa RAĐEN TEST NA NARKOTIKE!

U holu bolnice potom su vesti o pevaču zajedno čekali otac Milan, verenica Marina Gagić i bivša supruga Ana Sević. Više od dva sata bili su u bolnici očekivajući vesti o zdravstvenom stanju pevača, a onda su sve troje napustili bolnički krug.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

'