AKTUELNO

Žestoko se posvađali, pa pomirili.

Idiličan odnos koji su imali Miki Đuričić i Rebeka Popović postao je turbulentan nakon što je ova zadrugarka rekla Đuričiću kako joj više prija da su oni drugovi. Posle pitanja gledalaca koja su bila noćas, njih dvoje ušli su u veliku svađu.

Foto: RTV Pink

Rebeka i Miki svađali su se na farmi, a kada su otišli u sobu za rehabilitaciju, počeli su da se maze i grle, da bi u jednom trenutku završili u krevetu pribijeni jedno uz drugo. Tokom svađe Miki je govorio Rebeki kako ju je nekoliko puta uhvatio u laži i govorio o dečku sa kojim su bile ona i Stanija, a što je saznao ranije sinoć.

Foto: RTV Pink

Ja ti ovo pričam kao stariji brat, ne kao neko ko se druži sa tobom ili neko kome se ti sviđaš. Ti znaš to za Staniju i dečka. Idemo dalje. Uhvatio sam te u nekoliko stvari koje si preuveličala. Da li si ti normalna? - vikao je Miki na Rebeku.

Foto: RTV Pink

To što se dešavalo u prvih dve nedelje, to smo se Dorotea i ja sprdale po kući. Da li sam ja nekome ovde uzela nešto? Da li nekome nešto nedostaje? - pričala je Rebeka Mikiju.

Foto: RTV Pink

Ti moraš da se odlučiš da li ti je stalo do mišljenja ovih ljudi ili nije! Šta će oni reći, ja ne želim da utiče na tvoj mozgić! Ja da imam ćerku, ne bih joj dao da bude sa Mikijem - nastavio je Miki.

Rebeka i Miki su dugo i temeljno pričali, a zatim su bili veoma prisni. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

'