AKTUELNO

U novom izdanju "Premijera - Vikend specijala" otkrila je do sada nepoznate detalje.

Pobednica prve sezone rijaliti programa koji ruši sve rekorde gledanosti "Zadruga", Kristina Kija Kockar danas je ugostila ekipu emisije "Premijera - Vikend specijal", a gledaoci su imali priliku ekskluzivno uživo u programu da vide kako izgleda Kijin stan.

Foto: TvPink Printscreen

Kristina je u razgovoru sa reporterom Nemanjom Vujičićem istakla da je njena mama oduševljena stanom koji je kupila, dodala da se još uvek nije u potpunosti uselila u svoj stan koji se nalazi u Beogradu, a otkrila je i da je u stanu bio njen bivši suprug Slobodan Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Bio je gost! Došao je da vidi stan. Doneo mi je slatkiše za useljenje i to je to. Bio je kratko i otišao. To je bilo kada sam kupila stan. Nismo nas dvoje u kontaktu. Imala sam neke stvari koje je trebalo da potpise, pa je morao da dođe zbog toga. Želela sam da mu pokažem stan i on je želeo da vidi kako izgleda stan. Sviđa mu se i drago mu je. Više se neće pojavljivati ovde, to je sigurno - pričala je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je u nastavku istakla i da je maštala zajedno sa Slobom tokom njihovog braka da jednog dana imaju svoj stan i osnuju porodicu, ali to se nije dogodilo. Kockareva je u "Premijeri" govorila i o tome šta bi se dogodilo ukoliko bi se Sloba doselio u njen kraj.

Foto: e-stock/Pink.rs

Bio je i u spavaćoj sobi, ali dušek nije isprobao i neće. Pogledao je ceo stan, bio je tu pre mesec dana. Stan sam kupila od svog novca. Ja sam i ranije radila, mama mi je malo pomogla. Ako kupi stan do mog, znam da se dosta stanova prodaje tu u okolini i znam da sam ja dobra komšinica. Ne pravim žurke, nema brige! - izjavila je Kristina.

PROČITAJTE: CECA PROMENILA IMIDŽ i dobila samo pozitivne komentare na račun svog izgleda! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

'