AKTUELNO

Otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog, tačnije emotivnog života.

Sanja Marinković, autorka i voditeljka jedne od najgledanijih emisija zabavnog karaktera na našim prostorima "Magazin in", ugostila je u novom izdanju svoje emisije poznate dame sa domaće javne scene! Iskreno o najintimnijim detaljima iz svog emotivnog života govoriće: pevačice Katarina Grujić, Zlata Petrović, Izvorinka Milošević, i voditeljke Dajana Paunović i Snežana Dakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Društveni položaj ljubavnica, zakonitih supruga i žena koje su odlučile da kroz život koračaju same samo je jedna od tema koja će sasvim sigurno gledaoce TV Pink ostaviti bez teksta, ali i priznanje Izvorinke Milošević da je imala znatno mlađeg partnera.

- Mnogo je bio mlađi od mene, mnogo! U ovim zrelim godinama sam sebi dozvolila da me ponese... - pričala je Izvorinka, na čije reči se odmah ubacila Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

- Strast - dodala je voditeljka, posle čijih reči je Miloševićka želela da pojasni kakvo joj je iskustvo bilo sa znatno mlađim muškarcem.

- Ali, on je toliko mlađi da je to bolno da izgovorim! Samo ja znam cenu koju sam platila - rekla je, između ostalog, Izvorinka.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 2. februara u 17 sati!

Pink.rs

#Izvorinka Milošević

#Magazin In

#Sanja Marinković

'