AKTUELNO

Glumica preminula u 79. godini života.

Domaću javnost jutros je rastužila vest da je tokom noći preminula velika srpska filmska, pozorišna i televizijska glumica Milena Dravić koja je u svojoj karijeri odigrala preko dvadeset pozorišnih uloga i 159 filmskih ostvarenja.

Foto: E-stock

Nakon ove tužne informacije kolege Milene Dravić, ali i mnogobrojne poznate ličnosti iz drugih oblasti javnog života, odmah su putem društvenih mreža počele da se opraštaju od legendarne glumice koja je važila za jednu od najvećih diva u svom poslu na ovim prostorima.

Glumica Nataša Ninković kratko je napisala: "Diva zauvek" i sa svojim pratiocima podelila nekoliko fotografija iz mlađih dana Milene Dravić. "Neponovljiva" bio je komentar mlade glumice Nine Janković, dok je Sloboda Mićalović imala jedno pitanje u svojoj objavi, ali se i zahvalila Draganu Nikoliću i Mileni Dravić.

Kuda svi to žurite? Verujem na bolje i lepše mesto. Hvala na predivnim ulogama, hvala što ste velikodušno delili sa nama zivot, hvala na druženju, hvala što ste nam Gaga i ti pokazali kako ipak može da se bude Gospodin glumac i Gospođa glumica. Draga Milena, putuj sa anđelima! - napisala je Sloboda Mićalović.

Od Milene Dravić se oprostila i glumica i voditeljka Marijana Mićić, kao i pevači Ana Nikolić i Sergej Ćetković. Podsetimo, Milena Dravić je pre dve i po godine ostala bez supruga Dragana Nikolića što joj je veoma teško palo, a glumica se lečila u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa gde je noćas preminula.

- Počivaj u miru - napisao je Sergej, a Ana je putem Instagrama uputila sledeću poruku:

- Nisam je poznavala lično, nažalost, ali kao da jesam. Ona je moja vaga... i prava dama...Zbogom divo!

PROČITAJTE: PROŠLA JE KROZ PAKAO: Gogi je bivši muž izdahnuo na rukama samo dva meseca nakon svadbe, a evo zbog čega joj je datum njegovog rođenja VEOMA BITAN!

Autor: S. K.

#Milena Dravić

'