AKTUELNO

Sve za ljubav.

Prethodna noć u najimpresivnijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi 2" bila je uzbudljiva za Rebeku Popović i MIkija Đuričića. O mnogim temama su pričali ali MIki najviše vremena potrošili su na priču o međuljudksim odnosima u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki je poučen dugogodišnjim učešćem u rijliti šou programima savetovao je Rebeku kako da opstane u novim uslovim života i da se izbori za svoju hranu.

Prvi put sam ukrao od Vasića. Prvi put sam lopov u rijalitiju. Ne mogu, ja sam takav kad sam zljubljen. Da li je moguće da si ti tolika jadnica da jedeš vodu u kojoj sam bario makarone - upitao je Miki, a onda joj naveo šta je sve jela
Ja nisam naučila da se svađam oko tanjira super oko tanjira graška. Ja ne umem tako da funkcionišem. Ja nisam došla ovde da sklapam prijatlejstva - rekla je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si kontradiktorna. Ne mogu da razumem nekog ko je sve iznad ovoga, smeje se ovim ljudima, kapira sve ovo i onda joj bitno šta Marijana i Dorotea pričaju po kući. Ovde ljudi kad ti pronađu slabu tačku onda će da te rade - rekao je Đuričić ljutito.

Pčelar je zamerio svojoj simpatiji što se iznerivirala zbo pitanja koje je dobila od "sedme sile" kada su je upitali da li bi sa njim išla do kokošinjca, aludirajući na lokaciju gde su on i Nadežda Biljić vodili ljubav.

Ti se ponašaš kao da smo mi u vezi, a nismo, mi smo prijatelji, tebe takve stvari ne treba da dotiču. Da smo u vezi, bilo bi još gore, nastao bi haos. Imamo malo drugačiji odnos nego što to imaju prijatelji - rekao je Miki Rebeki.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IMAM PRAVO DA SE MEŠAM U TUĐE VEZE: Mina BRANILA Adama SVIM SRCEM, a onda priznala šta misli o Đoganiju i Marijani! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Miroslav Miki Đuričić

'