AKTUELNO

Sve za ljubav.

Nakon što je Drvo mudrosti zatražilo od Slobe Radanovića da ispuni tajni zadatak i igra sa Kijom Kockar, sledeći "na tapetu" se našao Anđelo Ranković. Naime, od njega je Drvo zatražilo da u okviru tajnog zadatka odigra jedan ples sa Anom Korać.

Foto: Printscreen Youtube

Izvini Drvo, ali ne mogu. Znam da si mi ti uvek izlazio u susret, uvek ste mi ispunjavali sve, ali sada stvarno ne mogu ovo da uradim, dosta mi je svađa, stvarno izvini Drvo, kaznite me ako treba - objasnio je Anđelo Drvetu.

Foto: Printscreen Youtube

Kako su i Anđelo i Sloba odbili da učestvuju u tajnim zadacima koji bi potencijalno povredili njihove lepše polovine, Drvo je odlučilo da ih pozove da zajedno dođu do Rajskog vrta. Njih dvojica su krenuli u isto vreme ka vrtu, ali kako su u svađi, koračali su jedan iza drugog.

Foto: Printscreen

Obojica ste odbili da učestvujete u zadatku i zato ćete biti nagrađeni. Ovime ste pokazali ljubav prema svojim devojkama i to je za pohvalu - reklo je Drvo i dalo im novčanu nagradu.

Foto: Printscreen Youtube

Ova dvojica zadrugara su tom prilikom prozborili par reči što je za njih veliki napredak s obzirom na to da je još juče Sloba obećavao da će Anđela čak i fizički napasti.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'