AKTUELNO

Ona je za njega posebna!

Iako su mnogi očekivali da će se po ulasku Miroslava Mikija Đuričića u ''Zadrugu 2'' ponovo razbuktati vatra između njega i Nadežde Biljić, to se, bar za sada, nije dogodilo. S druge strane, Miki je po ulasku u najgledaniji rijaliti bacio oko na lepa novinarku Rebeku Popović,  a reklo bi se da se najpoznatijem pčelaru dogodila ljubav na prvi pogled!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rebeka i Miki svakim danom su se sve bliži, a Đuričić je atraktivnoj zadrugarki napisao tajno pismo, ali i dve pesme, a ekipa portala Pink.rs došla je u posed istih.

- Koliko puta sam prošao možda pored njene zgrade na Limanu i ne sluteći da ću je sresti možda baš na limanskoj pijaci kako kupuje prve jagode i maju. Možda je i dobro što smo se upoznali ovde, u ovom imaginarnom svetu. Prepoznao sam je odmah u ovoj rulji bezličnih i bezidejnih zombija da onako neprimetno i nenametljivo se razlikuje od njih kao da je zalutala i da traži put kao Alisa iza ogledala. Ponudio sam joj da na ovom putu budem njen Limeni, strašilo i lav. Limeni da je nosi na leđima, strašilo da je zasmejava, lav da je čuva kad joj neka zver priđe - piše u Mikijevom pismu koje je namenio Rebeki.

Foto: Pink.rs

Međutim, Rebeka je Mikiju bila inspiracija i za pesme, pa je svoja osećanja pretočio u stihove. Koliko se Miki potrudio govori i činjenica da se čak u jednoj od pesama poslužio akrostihom - početna slova stihova čitana odozgo daju reč - Rebeka.

Rekao sam ti da se loše oblačiš i da nemaš ukusa...Eterprajs me ne ni mogao odvesti na nepoznatu planetu gde odlutam svaki put kada me pogledaš okata...Bila si kao jutro što donosi zoru, kao sunce što na nebu sijaEvo čak i sad dok pišem ovo mislim na tvoj osmeh blagKako bi bilo prazno ovde i mračno da ti ne sijaš tvojom pojavom koja ih iritira jer znaju da si bolja od njihAko ikada budem došao u Novi Sad doći ću na Liman 2 da te ukradem i sakrijem u džep od pantalona i tako nosim svuda sa sobom...

Foto: Pink.rs

- Tko neverne usnice čeka,  sa okusom meda i mljeka,  taj tvoje usne zna,       R E B E K A O kako se igra i šali, svojim rukama nježnim i malim,  i onaj što je mazit zna, žudit će za tvojim usnama,        R E B E K A

PROČITAJTE JOŠ: KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Miki OTKRIO Rebeki koja ZADRUGARKA GA JE MUVALA, a to nije Nadežda!

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

#Rijaliti Zadruga

'