AKTUELNO

Veoma se obradovala kad je videla oca i sestru.

Luna Đogani, aktuelna učesnica "Zadruge 2", večeras je došla u Rajski vrt kako bi zamolila Drvo mudrosti da joj omogući poziv sa ocem, Gagijem Đoganijem, kome je sutra rođendan.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je reklo blogerki da će dobiti poziv ukoliko ispriča neku tajnu, a koja se odnosi na njenog bivšeg dečka iz prve sezone ovog rijalitija, Slobu Radanovića.

Ja ne želim više da pričam o njemu. Ja sam saznala da je on jako hladan i da se nije udostojio da kaže jednu lepu rečenicu za mene. On nije zaslužio da spomenem njegovo ime, on je jako loš čovek i ne znam šta bi još mogao da uradi da mi se zgadi više nego što mi se zgadio - rekla je Luna, a zatim otkrila šta je sve saznala o njemu:

Foto: TvPink Printscreen

Da je sve bilo planirano, da je sve bio dogovor, da me je iskoristio. Ja sam dobila i dokaze, ali ne želim da verujem u to. Jer je on mene zvao onaj dan, da se ne zaljubljem ovde, da ne nalazim dečka, da kada budem izlazila da će on biti tu. Bio je jako čudan, bilo mu je jako teško jer ulazim. Imam dokaze za sve što je pričao. Veći bi šmeker ispao da je rekao "Da, ja sam to rekao". Ja sam ga zamolila da ako nema ništa da kaže lepo za mene da ćuti.

Đoganijeva je takođe istakla da je Radnović veliki manipulator i da ga ne prepoznaje.

On se pere od mene, a bio je bebica. Pitala sam ga da li bi mu bilo teško da nađem dečka ovde, on mi je rekao da ne nalazim dečka jer to ne bi bilo dobro za mene. Ja sam ga pitala da li me još voli, da li je prestao da me voli, videli smo se dan pre nego što sam ušla u karantin - istakla je Luna i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Mislila sam na to kako manipuliše ljudima napolju, ali ne želim više da se petljam sa njim. On nije uopšte nije cvećka, manipuliše mnogo, možda čak i više nego druga osoba. Gadno mi je više da pričam o njemu, odvratno, baš mi je onako... Ne želim više da pričam o njemu. Samo da čujem tatu, briga me za Slobu i za sve.

Nakon ovoga, blogerka je dobila poziv sa svojim ocem i sestrom, Ninom Đogani.

Ljubavi moja znaš kako mi nedostaješ. Savršena si, znaš kako si dobra, popravila si se. Lunči, ti znaš da mi je rođendan ali već drugu godinu nisi pored mene. Super si, opravdala si ono što si obećala, da ćeš biti dobra i jaka. Sve si opravdala, nemaš ni jednu grešku. Ali imam par zamerki - rekao je Gagi i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Što dopuštaš nebitnim ljudima da te izbace iz takta? Nemoj da budeš agresivna, da piješ. Nismo mi navikli da te gledamo kako nasrćeš na nekoga. Jaka si, možeš da se boriš rečima.

Nina je navela da je veoma ponosna na svoju sestru, koja je pokazala svoju pozitivnu stranu.

Drugačija si od prve zadruge, rekla si da ćeš biti jaka i dobra, svaki put poentiraš. Ne smeš da nasrćeš na ljude. Imaš osudu po tom pitanju. Ne sme niko da te izbaci iz takta. Mi na to nismo navikli. Reci gospodinu Santani da ja nikad u životu nisam to izgovorio da ću da ga bijem palicom. On je čovek jednostavno ugašen, on ne postoji, traži sam sebi prostora - istakli su Gagi i Lunina sestra, a zatim se osvrnuli na još jednog člana svoje porodice koji boravi u Beloj kući, Adama Đoganija:

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da se mešaš u tuđe svađe, u Adamove. Nemoj svima da pričaš svoju priču. Niko ti nije pravi prijatelj osim Adama. Pomogla si dovoljno Adamu, treba da mu pomogneš sestra si mu. Ali on mora sam svoje bitke da završi. On mora sam da se trgne i da završava svoju priču. Adame, ja znam da ti nisi p, ti si miran, nisi konfliktan, ali moraš sam da rešavaš probleme.

Gagi je najviše zamerio svojoj ćerki to što je pokazala agresivnu stranu, te ju je naterao da mu obeća da takva više neće biti.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TI SI MOJ FAVORIT, IDEMO DO POBEDE: Damiro se čuo sa ćerkom, nije mogao da obuzda suze kad mu je naslednica rekla OVO! (VIDEO)

Obećaj mi da više nikad nećeš nasrnuti ni na koga - rekao je Đogani, a Luna je obećala.

Oni su u nastavku pričali i o novoj pesmi blogerkinih roditelja, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'