AKTUELNO

Pevačica je za naš portal ispričala kad se vraća pevanju i kako se Petar snašao u ulozi oca.

Pevačica Ivana Pavković, koja je pre više od dve nedelje na svet donela sina Vujadina, otkrila je ekskluzivno za portal Pink.rs kako su joj protekli prvi dani s bebom, čega se plašila, ko joj pomaže i kada planira da se vrati poslu.

Prema njenim rečima, Vujadin je dobra beba i nema nikakvih problema sa njim, a ona i suprug Petar Mitić dobro su se snašli u ulozi roditelja.

- Super se snalazimo. Bilo je to malo na početku, dan-dva dok smo se malo uhodali, ali sve smo bolji i bolji. Imala sam prvog dana strah, ali već drugog dana je bilo dobro. Nego, sreća, tu mi je mama, pa uz nju učim sve. Kad smo stigli kući, nije mi bilo svejedno. Ne da ne znaš šta ćeš, nego u bolnici su tu oko tebe, pomažu ti sve i onda kad doćeš kući pitaš se "šta sad". Ali ti prvi dani su prošli i sad sam se već uhodala. Petar kad ne radi, kad je kod kuće, sve mi pomaže - rekla je ona.

Kako su se na njenom profilu na Instagramu pojavili snimci sa nastupa, mediji su počeli da pišu da se već vratila pevanju, Ivana je razjasnila o čemu se radi.

- Ti snimci su od ranije. Nisam se ja još vratila, ali vrlo brzo ću, za tri-četiri meseca ću nastaviti da radim, dok Petar uveliko nastupa. To je sve unapred zakazano, vikendom radi, radnim danima je tu, nema potrebe on da pravi pauzu. Imam pomoć, tu je moja mama, tu je njegova mama - kaže pevačica.

Ona uživa u svim čarima majčinstva, pa drage volje doji svog sina.

- Dojenje je nešto najlepše na svetu. Ja prva dojim. Ima žena koje ne mogu, što je stvarno žalosno, ali ne mogu da shvatim one koje ne žele, a mogu - bila je otvorena Ivana.

Što se tiče dojenja u javnosti, oko kojeg mnoge poznate ličnosti vode polemiku, ona nema ništa protiv toga.

- Generalno nemam ništa protiv dojenja u javnosti. Ti kad izađeš u grad sa detetom, pogotovo u Beogradu gde je stalno gužva, ne možeš da planiraš. Tako da bih ja to uradila. Sakrila bih se, naravno, našla bih neko prikladno mesto. Ne bih sigurno čekala da stignem kući da bih to uradila - objasnila je ona.

Autor: V. Tanacković

#Beba

#Ivana Pavković

#Petar Mitić

'