AKTUELNO

Nakon brojnih kritika na njen račun, od supruge Filipa Đorđevića usledila je još jedna provokacija na društvenim mrežama.

Na račun ataktivne trudnice Jovane Đorđević, nekada Švonje, koja je u poodmakloj trudnoći, korisnici Instagrama ovih dana su uputili brojne pogrdne komentare - naime, mnogi smatraju da je degutantno da trudnica sa "stomakom do zuba" oblači kratke seksi haljine, što je Jovanin slučaj.

Pošto više nije mogla da izdrži ogromni pritisak neistomišljenika na društvenim mrežama, manekenka se pre nekoliko dana obratila svima koji osuđuju njen način odevanja. Jovana se ponovo fotografisala u provokativnom izdanju i poručila svim dušebrižnicima da se, za promenu, pozabave svojim životima.

Samo vi svoju brigu vodite, moja deca su, Bogu hvala, zdrava kao dren, uključujući i mene. Nego, više me zabrinjava ta vaša boljka vođenja tuđih života, to mi deluje mnogo "neudobnije" od uske haljine - rekla je Švonja i "zapušila usta" svima koji je prozivaju, a onda je usledila još jedna provokacija.

Iako su mnogi mislili da će, usled brojnih kritika, Jovana promeniti svoj način odevanja, to se nije desilo, već je ona otišla korak dalje - manekenka je za poslednji izlazak odabrala čizme sa visokom potpeticom, majicu koju je ponela kao haljinu i provokativne mrežaste čarape, koje su odmah svima zapale za oko.

Kakve li će komentare Jovana pročitati ispod ove fotografije, budući da su fotografije u njenim uzanim toaletama privukle ogromnu pažnju, ostaje da vidimo na njenom nalogu na Instagramu.

Autor: D. Tanasijević

#Jovana Švonja

#Manekenka

#trudnica

'