AKTUELNO

Manekenka i supruga fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana Đorđević, veoma je aktivna na društvenim mrežama gde se sada pratiocima požalila na zdravstveni problem sa kojim se suočila.

Naime, Jovana je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj se vidi tamna fleka koju ima na nozi.

- Više od 10 godina i dalje ne znam šta je ovo - napisala je najpre, a potom je od korisnika Instagrama stiglo bezbroj poruka.

Foto: Instagram.com

- Lakše mi je kada vidim u kom broju ste se javile sa istim problemom. Dakle, u pitanju su mikrofibromi koji uglavnom nastaju kao posledica ujeda insekta. Moguće je ukloniti ih hirurškim putem, ali u tom slučaju postoji rizik od stvaranja ožiljnog tkiva. Kao alternativu pronašla sam uklanjanje radiotalasima i tom slučaju, kako mi je doktor objasnio, nakon otpadanja kraste na mestu intervencije koža ostaje za nijansu tamnija ili svetlija. Rado se prijavljujem da vam budem pokusni kunić, ali sačekaćete da se vratim sa letovanja jer je vrlo verovatno da bih sebi napravila još veći problem kada bih otputovala nakon intervencije - napisala je ona.

Inače, kako je veoma atraktivna na mrežama, Jovana samim tim dobija i razne nepristojne ponude.

Foto: Instagram.com

Đorđevićeva je jednom prilikom objavila poruke koje je dobila od nepoznatog muškarca iz Crne Gore.

"Mnogo mi se sviđaš. Dao bih 500 evra za sat vremena s tobom. Javi se ako budeš u Podgorici", pisalo je u poruci."Sat vremena kaže", napisala je Jovana i odgovorom nasmejala mnoge na Tviteru.

Autor: Milica Krasić