AKTUELNO

Misli da se njegova supruga odlično uklopila sa Đoganijevom.

Vladimir Novaković, suprug aktuelne zadrugarke Zlate Đurković, večerašnji je gost u emisiji "Zadruga - porodice zadrugara", koju vodi Ognjen Nestorović.

On je bez dlake na jeziku otkrio šta misli o učesnicima, a vezu Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića okarakterisao je kao lažnu.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je to sa Vladine strane iskrenije, Stanija ima više iskustva po tom pitnaju. To kod nje je fejk. Koliko god ona bacala one proteine, plakala, mislim da to nije iskreno - rekao je Vlada.

Po medijima se provlačilo da se Zlatina porodica odrekla nje, što je njen suprug oštro demantovao ovom prilikom.

Foto: TvPink Printscreen

Njenu profesiju ne može da diskredituje ništa, bavi se tim dugi niz godina. Jedino što nju može da izbaci iz takta jeste pominjanje porodice. Neki mediji su pričali da ona nema podršku familije, ali to apsolutno netačno. Cela njena familija je uz nju, a ko se ne oseća njenom familijom, ne mora da se oseća tako - naveo je Novaković.

On je takođe objasnio i šta misli o Luni Đogani, sa kojom pevačica ima sjajan odnos.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIVNA JE NA ZETA! Imaš pozdrave od svih, ali samo ti: Zerinina MAJKA NIJE POZDRAVILA BANETA, ona ipak odlučila da to krije od njega! (VIDEO)

Zlatu ili volite ili ne volite, nema kalkulacije. Neće ona plesati da bi se neko osećao bolje. Takva je u rijalitiju, takva je i u spoljnom životu. Vidim da je sa Lunom ostvarila izuzetan odnos, kao majka i ćerka. Da li je ona pogrešila, ili nije, sve što se dešava tamo dešava se i napolju - završio je Vlada.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Zlata Đurković

'