AKTUELNO

Miljković ubeđen da njegova majka podržava vezu sa Đoganijevom.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Jedno od pitanja stiglo je i za Marka Miljkovića. Gledaoca je zanimalo kako bi se on poneo u situaciji u kojoj se našao David Dragojević kada je istakao da ako bude u situaciji da bira između Ane Korać i njegove majke, Biljane da će izabrati svoju devojku.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Da li bi ti postupio kao David kada ni tvoja majka ne bi podržala tvoju vezu i Lunino ponašanje u rijalitiju - pročitao je voditelj pitanje i objasnio Miljkoviću da je David istakao da bi pre izabrao vezu sa Anom, nego majku.
Moja majka ni za jednu moju devojku ništa nije rekla. Apsolutno je podržala i uvek je pri stavu "Ako tebi valja, valja i meni", a što se tiče Lune, sigurno je prihvatila, vidi da sam ja srećan. Ako dođe do toga, popričali bismo nas troje i obavili bi razgovor i dogovorili se šta i kako, ali ne može doći do toga - istakao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SVI SU ZANEMELI KAD JE SPOMENUO POLICIJU! Lazar prekinuo PORODIČNI SASTANAK zbog VAŽNOG OBAVEŠTENJA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marko Miljković

'