AKTUELNO

Logično je bilo da uradi to.

Anabela Atijas i njen bivši suprug Gagi Đogani vratili su svoju nekadašnju grupu "Funky G" na velika vrata - oni su se ponovo udružili i premijerno u emisiji "Amidži šou" gledaocima Televizije Pink predstavili njihovu novu pesmu "Vila veštica", posle čega je pevačica pred premijernim kamerama otkrila ko je, zapravo, došao na ideju da se ona i Gagi ponovo udruže.

Foto: TvPink Printscreen

- Nemam pojma kako je tačno došlo do toga, ali mislim da su Luna i Gagi pričali o tome i ona je rekla: "Ne brini, ja ću mamu...", pošto sam ja bila protiv toga. Mislim, ja sam pokrenula tu svoju priču, uveliko sam i radila i nisam bila za to da se rasplinjuje to ponovo, ali to je bila njena velika želja, a i cela ova njena priča, da se suoči sa svojim demonima, je i mene negde pokrenula - priznala je Anabela, a da je Luna Đogani, učesnica "Zadruge 2", "glavni krivac" za ponovno okupljanje članova grupe "Funky G", potvrdio je i Gagi.

Foto: TvPink Printscreen

- Za ovaj spoj sa Anabelom, za taj neki povratak, je ipak dosta Luna urgirala - priznao je on.

Iselili ćerku iz stana

Anabelu i Gagija je nedavno usnimila ekipa "Paparaco lova" i tom prilikom zabeležila da su stvari svoje ćerke odneli iz stana na Novom Beogradu, gde je živela do ulaska u rijaliti, posle čega je pevačica u "Premijeri" rešila da otkrije razloge za ovakvu odluku.

Foto: TvPink Printscreen

Iznajmljen je stan, bio je plaćen do kraja septembra. Kad je devojka ušla u rijaliti ponovo, ja sam ga otkazala. Logično je - stan nije bio naš, logično je da neću da plaćam nešto godinu dana, bačene pare... Zašto bih to radila - objasnila je Anabela koja je istakla da je bila u potpunosti slomljena posle Luninog izlaska iz prve sezone "Zadruge", kao i da su je posebno pogodili pojedini novinski natpisi.

- Posle Luninog izlaska iz prve "Zadruge" ja sam negde pregorela, što se kaže. Neću sad reći, da ne bih podgrevala neke ružne uspomene, koji je to naslov koji je mene dotukao - objasnila je ona i još jednom ponovila da se od supruga Andreja Atijasa ne razvodi, te da nije istina da ju je fizički zlostavljao.

Foto: TvPink Printscreen

Još uvek sam zauzeta, nadam se da će to tako da ostane. Nikakvog nasilja nije bilo - kao i u svakom braku, došlo je do prepirke. Imam, hvala Bogu, normalnu osobu sa kojom mogu da rešim to na najljudskiji mogući način - objasnila je Anabela.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

'