AKTUELNO

Morao je to da uradi pred svim gostima.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sinoć se sa suprugom Gocom pojavio na rođendanskom slavlju svoje ćerke Ilde u jednom prestoničkom lokalu, a njemu se posebno obradovala unuka Ema koja je sa mamom oduvala svećice.

Foto: Pink.rs

Iako ne žive u istoj kući, Šaban koristi svaki slobodan trenutak da obiđe ćerku, zeta i unuku u njihovom domu na Bežanijskoj Kosi, a kako kaže, Ema je još mala, pa još uvek ne zna da joj je on deka.

Foto: E-stock

Ja nemam mnogo vremena, oni stanuju na drugom kraju grada. Kad god sam slobodan, dođem kod njih i uvek je pitam nešto, ali njoj još ništa nije jasno. Ona ne zna ni ko sam ja, ni šta sam joj. Uglavnom ona je mala i ima predstavu da sam ja neko ko je tu, blizu i koga može često da vidi, ali bože zdravlja dok malo poraste, pa ćemo lako - rekao je kralj narodne muzike za Pink.rs i dodao da je vrlo moguće da je njegova unuka nasledila talenat za muziku koji je u porodici Šaulić česta pojava i prenosi se sa kolena na koleno.

Foto: E-stock

Moguće je da je Ema nasledila talenat za muziku od mene i Ilde. Veorvatno da se i kod njih u kući peva. Što da ne, ako je muzikalna, i ona i moja unuka Una, mi smo tu da pomognemo, a pogotovu ja ako se odluči za to u životu - kaže Šaban za Pink.rs.

PROČITAJTE JOŠ: ILDA PROSLAVLJA ROĐENDAN BEZ MUŽA, a pohvalila se SKUPOCENIM POKLONOM!

Foto: Pink.rs

Kralj narodne muzike podelio je sa ekipom portala Pink.rs utiske sa nedavnog slavlja u njihovoj porodici. Naime, Ema je pre oko tri meseca proslavila prvi rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a ponosni deka otkrio je da je provod na slavlju bio nezaboravan, kao i da postoji jedna stvar zbog koje ga je bilo sramota, ali je to morao da uradi.

Foto: E-stock

Bilo je strašno, ma izuzetno. Ko god da je bio pričao je na sva usta kako je bilo fantastično. Pevao sam i ja, držao sam i govor, pa me je posle bilo sramota, šta ja tu imam da pričam, ali dobro tražili su od mene kao najstariji sam u porodici. Zapravo sam ja rekao sve ono što je trebalo da se kaže - rekao je Šaulić za naš portal.

Autor: M. K.

#Ilda Šaulić

#Rođendan

#Šaban Šaulić

'