AKTUELNO

Svi su bili u šoku!

Nakon rasprave Aleksandre Subotić i Stanije Dobrojević, dizajnerka Dorotea Jovanović je ustala i pred svim ukućanima iznela da je nju Stanija terala da se sa njom uključi u klan. Njoj se ta ideja nije svidela, pa je htela svima da saopšti da se nikada ne bi snašla u grupici.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja se nikada nisam grupisala sa ljudima. Izbacili su me iz takta. Rekla je da ne promovišem dizajn ovde, nego kad izađem. Stanija je napadnuta, i nju sam podržala kad su mnoge sujetne žene nju napadale - rekla je Dorotea, ali je Zlata insistirala da kaže o kome priča:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dorotea je bila vidno iznervirana što se Zlata Đurković meša u svaku priču gde je ona, na šta je pevačica burno reagovala.

Kako može da udari čoveka, nema nasilja. Ja sam sve to raščistila. Verovatno se sažalila - vikala je Zlata aludirajući na Staniju i Vladimira.

Nakon Zlate, ona se nadovezala i na Mariju Jovanović i Marijanu Zonjić koje je osudila što su nasele na Stanijinu priču.

Kod mene su sitnice mnogo važne. Kod Marije me kupilo baš to. Kupila me je nekim stvarima, dok je Marijana ispala loša - urlala je Dorotea, na šta se Marijana osetila prozvanom i rekla je:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si se prva sinoć vukla po krevetu sa Nemanjom, o čemu ti pričaš? - pitala je Marijana.
Nama je dala savet, ali se meni ta igra ne sviđa. Tebe je učila lošim stvarima, ispala si loša - rekla je Jovanovićeva za kraj.

Šta je sve Dorotea rekla i kako su ostali zadrugari reagovali na njene reči pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dorotea Jovanović

#Marijana Zonjić

#Stanija Dobrojević

'