AKTUELNO

Svi su bili u šoku!

Zadrugarka Aleksandra Subotić se po povratku u Belu kuću opasno naoštrila da raskrinka svog bivšeg verenika Davida Dragojevića koji ju je javno prevario sa Anom Korać i samim tim započeo novu vezu.

Foto: TvPink Printscreen

U emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" došlo je do ozbiljnog sukoba koji traje već više od mesec dana, a svakodnevno se iz njihovog života iznose novi detalji koji polako, ali sigurno vode do prave istine o njihovom odnosu.

Njih dvoje su se raspravljali pred svima, a zbog informacija koje je Subotićeva rekla pred svima degradirale su Davida kao nikad do sad.

Što se tiče Davida, on je sam sebi najveći problem, sebe je pljunuo i zgazio - počela je Aleksandra.
Tvoj najveći problem je što sve to radiš, jer sam ja sa Anom! Ti ne znaš šta pričaš! Ti nisi svesna kakve ljude pominješ, neke stvari! - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si ti svestan da si sam pokrenuo sve ove teme? Ja pominjem ono što je tvoj brat izneo! Sam si sve napravio zbog osećaja krivice, straha! - rekla je Subotićeva.
Meni je dno dna kakve stvari ona pominje, ja nešto nikad ne bih rekao ovde! Katastrofa, ružno mi je sve ovo! Gadno mi je! - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si mene ovde predstavio kao neuravnoteženu osobu! Ti si lajao o meni 24h! Poveravao si se Ani i Lazaru, pisao si knjige! Ti si pozdravljao ženu koja je mene vređala zbog tebe! Ona je slala pakete u ime tvog tate da bi meni napakostila, a ti si sve vreme mislila da je on! - rekla je Aleksandra.

Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'