AKTUELNO

Ovim povodom oglasila se Ceca, koja čeka da policija uhapsi napadače.

Rano jutros, nešto pre 7 časova, tri automobila udarila su u ulazna vrata kuće muzičke zvezde Svetlane Cece Ražantović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Prema prvim informacijama, za sada nepoznati napadači su ciljano pokušali da razvale ulazna vrata njenog doma, a nakon što u tome nisu uspeli, pobegli su sa mesta događaja u pravcu Autokomande.

Foto: Pink.rs

Za sada neidentifikovana lica upravljala su jednim karavanom i vozilima marke mini kuper, a o svemu su odmah obavešteni pripadnici policije, koji intenzivno tragaju za napadačima.

Na sreću - povređenih nema, a ulazna vrata Cecine kuće su vidno oštećena posle jutrošnjeg događaja koji je pevačicu šokirao i uznemirio.

Očekujem hapšenje u toku dana. Policija ima snimke. Ovo je namerni vandalistički upad u privatni posed - izjavila je Ceca.

Foto: Pink.rs

Autobusom na Cecinu vilu

Iako se za jutrošnji događaj, bar za sada, smatra da je isplaniran, slična situacija dogodila se u januaru prošle godine. Podsetimo, tada je zbog loših uslova na putu vozač autobusa jednog privatnog prevoznika izgubio kontrolu nad vozilom i u večernjim satima udario u Cecinu kuću i tom prilikom porušio stub kuće, kojoj je naneta velika šteta. Vozilo je, takođe, pretrpelo ozbiljnu štetu, a pripadnici policije i hitne pomoći odmah su izašle na mesto događaja gde su, takođe, vidno uznemireni članovi porodice Ražnatović pomagali povređenima.

Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

'