AKTUELNO

Ceca se oglasila za Pink.rs!

Pevačica Maja Berović doživela je pravu dramu kada su osobe sa fantomkama na glavama pucale u kombi u kom su se nalazili njeni članovi benda. Sve se dogodilo u Mostaru, kada se pevačica sa bendom vraćala sa uspešnog nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Maja Berović bila je u automobilu iza kombija i videla je sve što se desilo, zbog čega je pretrpela veliki stres. Ona je za portal Pink.rs rekla da policija vrši uviđaj, kao i da ne zna ko je i zbog čega pucao.

Foto: TvPink Printscreen

Ovim povodom za portal Pink.rs oglasila se i najpopularnija pevačica na našim prostorima, Svetlana Ceca Ražnatović i istakla da je duboko potresena zbog napada na njenu koleginicu Maju Berović.

Foto: TV Pink Printscreen

Prestrašno je da se dešavaju stvari poput napada na Maju Berović. Šokirana sam i duboko potresena kako napadom na moju dragu prijateljicu i koleginicu Maju Berović, tako i činjenicom da se takve stvari dešavaju - rekla je Ceca za Pink.rs.

PROČITAJTE: POLICIJA VRŠI UVIĐAJ! Maja Berović se oglasila za Pink.rs nakon što su izrešetali njen kombi: NE ZNAM KO BI TO MOGAO DA BUDE! (FOTO)

Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

'