AKTUELNO

Pevačica ne krije da je njen momak savetuje kako treba da se obuče.

Milica Todorović često ima provokativne odevne kombinacije, a njen dečko, Miloš Paunović njema zamerke kada je njen stajling u pitanju i nije nimalo ljubomoran.

Foto: Privatna arhiva

- Kad snimam spotove, Miloš mi kaže: "Srećo, mora da se vidi butka, da to bude top". Ja ga pitam da barem stavim neke resice, malo da prekrijem, a on mi onda objasni kako treba da se razgolitim jer je sve to šou - biznis - kaže Milica.

Pevačica rado prihvata savete svog dečka i rado mu prepušta da on bude taj koji će izabrati njoj odevnu kombinaciju za neki događaj.

Foto: Pink.rs

- Kada sam išla kod Ace Pejovića na proslavu ćerkinog punoletstva, počela sam da plačem jer nemam šta da obučem. Miloš je otvorio moj ormar, izvukao stvari koje nikada nisam obukla, bukvalno su imale etiketu, i smislio mi odevnu kombinaciju. Meni se mnogo svidela i onda mi je u šali poručio da treba da mu platim 50 evra za usluge stiliste - priča Todorovićeva.

Milica tvrdi da je njen partner veoma pažljiv i da je često iznenadi nekim poklonom.

- Uvek kad dođem s puta on mi sredi sobu, šminkeraj, jednom mi je kupio stolicu za šminkanje. Pošto zna da volim slatkiše, uvek me dočekaju na krevetu, on je stvarno car. Dok se ja, s druge strane, ređe setim jer sam stalno u gužvi - priznaje Milica.

I kada nije doterana, Milica je Milošu najlepša.

Foto: Privatna arhiva

- Uvek sam po kući apa-drapa i kad nemam obaveza, bukvalno izgledam da me se čovek uplaši. Čupava kosa i bez šminke. Onda mu kukam: "Jao, ljubavi, vidi na šta ličim", a on mi kaže: ''Ti si meni najlepša bez šminke'' - otkrila je Milica.

Autor: B. R.

#Milica Todorović

#Miloš Paunović

'