AKTUELNO

Pevačica Indira Aradinović Indi ne krije vezu sa Zoranom Marjanovićem, a sada je istakla da je on samo njen.

Vest o njihovoj vezi šokirala je sve, a pre toga Indi je često bila u žiži interesovanja zbog burnog ljubavnog života, razvoda i gubitka kilograma. Ona se bila podvrgla operaciji sužavanja želudca i dovela liniju do savršenstva. Iako je sada zadovoljna rezultatima, fotografije sa početka karijere bi verovatno želela da spali.

Foto: Printscreen YouTube

Pevačica se oduvek mogla pohvaliti izraženim oblinama, međutim, u jednom periodu je imala prilično veliku kilažu. Ona je dodatno uticala na to da vizuelno izgleda krupnije oblačeći ultra uske haljine koje su naglašavale sve njene mane.

Foto: Printscreen YouTube

Sada su isplivale njene fotografije iz ovog perioda i razlika je i više nego drastična. Osim kilaže, ono što je pohvalno je i to što što je Indi poradila i na svom stilu i promenila imidž.

Podsetimo, Indi i Zoran, osim što uživaju u ljubavi, oni sarađuju i na poslovnom planu.

- Uvek sam bila naklonjena Zoranu privatno na taj neki ljudski način, prijateljski. Kad se sve to izdešavalo, to me je jako pogodilo. Nisam imala snage da ga javno podržim. Pustila sam da vreme to odradi jer sam znala šta je on i ko je on u sebi. Rekla sam sebi da će s vremenom neke stvari da dođu na svoje mesto i da ću ja da dođem do njega, a on do mene. Nisam neko ko voli da se stavlja u prve redove - rekla je Indi za Kurir.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs