AKTUELNO

Odlučio da stavi tačku na nagađanja da je u emotivnoj vezi sa njom.

Pinkova zvezda i učesnik prve sezone najgledanije rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' Slobodan Radanović privlači veliku pažnju gde god da se pojavi, a domaću javnost posebno interesuje njegov emotivni život otkad je napustio Belu kuću.

Foto: Pink.rs

Slobu često spajaju sa pripadnicama lepšeg pola sa kojima se fotografiše, a tako je bilo i ovog puta kada je na svom storiju na Instagramu objavio fotku sa atraktivnom crnkom.

PROČITAJTE JOŠ: IGOR TERZIĆ ZAMENIO MINU VRBAŠKI? OTKRIVAMO ko je zapravo devojka sa kojom je dečko ove zadrugarke uslikan!

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, budući da je dotična devojka njegova drugarica, on je odlučio da demantuje glasine da je u emotivnoj vezi sa njom.

- Demantujem da sam u bilo kakvoj emotivnoj vezi, a devojka sa kojom me povezuju je moja dobra drugarica. Navikao sam da me povezuju sa svakom ženom sa kojom se fotografišem, ali mi je neprijatno kada sebi drage ljude dovedem u neprijatnu situaciju - rekao je Sloba za Pink.rs i time stavio tačku na spekulacije da je uplovio u ljubavnu romansu.

Foto: Instagram

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'