AKTUELNO

Šako je odlučio da se oglasi i stavi tačku na glasine.

Učesnik rijaliti programa "Zadruga 2" koji obara sve rekorde gledanosti, Pavle Jovanović, pažnju javnosti na sebe privukao je ljubavnom vezom sa Draganom Mitar koja je sa njim varala svog supruga.

Foto: TvPink

PROČITAJTE: IZNENAĐENJA U VAŠOJ OMILJENOJ EMISIJI O POZNATIMA: Dve velike zvezde 2018. godinu sumiraju u PREMIJERA-VIKEND SPECIJALU! (VIDEO)

Prema novim informacijama koje su se pojavile, Pavle Jovanović oranizovao je Šaku Polumenti turneju po Americi, nakon čega mu je pevač navodno ostao dužan. Kako bi izneo svoju stranu priče, Šako je odlučio da se oglasi i stavi tačku na glasine.

Foto: Pink.rs

Pavle Jovanović nikada nije bio moj menadžer, niti se bavio mojom karijerom, niti mi je ugovarao nastupe, niti sam mu dužan bilo šta, a kamoli pare. Upoznao sam ga pre šest godina, kada sam počeo da pevam u klubovima u kojima je on radio kao pomoćnik. Bio mi je simpatičan jer je uvek bio spreman da potrči za vlasnika i suvlasnike. Uvek je stajao pored bine dok sam pevao i donosio mi vodu. Pošto je umislio da ume da peva, puštao sam ga da na mojim nastupima otpeva ponešto. Ispod časti mi je da komentarišem njegovu priču da sam mu dužan novac - govori Šako.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: BIĆE KAKO MI BOG DA... Andrija Milošević više nije mogao da izdrži, odlučio da odmah POSETI ASTROLOGA i obrati se za POMOĆ (FOTO)

Da mu i dugujem novac, on bi meni valjda deo novca skidao od honorara za nastupe, jer se u rijalitiju već predstavio kao vlasnik klubova. Kakve su to budalaštine? - dodaje pevač.

Foto: Youtube

Podsećanja radi, Pavle je suvlasnik tri kluba koji važe za prestižna mesta za provod u Beogradu, a ovim poslom bavi se 22 godine, o čemu više možete čitati ukoliko kliknete ovde.

Pink.rs

#Pavle Jovanović

#Šako Polumenta

'