AKTUELNO

Ovo će malom dečaku mnogo značiti!

Pinkova zvezdica, Darija Vračević je na svom Instagram profilu objavila video koji je oduševio ceo region.

Darija je odlučila da pomogne bolesnom dečaku Dušanu kome je hitno potrebna operacija kako bi mu se spasao život. Dušan je teško bolestan i neophodna je finansijska pomoć da bi nastavio svoje bezbrižno odrastanje!

Foto: Promo

Darija je objavila video u kojem je odlučila da proda svoje kostime i predložila licitaciju svima koji su zainteresovani da u ovoj humanoj igri učestvuju.

Ovako nešto možeš i TI! Ako postoji neko ko bi želeo neki od ovih mojih kostima, neka licitira. Licitacija će se odvijati u komentarima. Nakon zatvaranja licitacije,oni koji budu ponudili najvišu cenu moći će da uplate novac na devizni ili dinarski račun namenjen za pomoć malog Dušana. Početna cena je 2.000 dinara. Licitacija će trajati 24h, a nakon zatvaranja oni koji su ostvarili pravo kupovine biće obavešteni u poruci. Ostaviće svoje podatke nakon dokaza o izvršenju uplate na neki od ova dva racuna, a ja ću im poslati kostim koji su licitirali. Takođe, možete glasati putem SMS-a na broj 5757. Možemo sve kada smo zajedno. Podrži život, ljubav za Duleta - napisala je Darija u opisu svog videa koji je objavila na Instagramu.

Pink.rs.

#Darija Vračević

'