AKTUELNO

Darija i njeni drugari vas pozivaju da 7. februara dođete u Dom omladine, dobro se zabavite i pomognete deci oboleloj od raka!

U Domu omladine 7. februara u 20 časova biće održan Humanitarni koncert u susret Svetskom danu dece obolele od raka, pod pokroviteljstvom TV Pink a u saradnji sa organizacijom "NURDOR". Na koncertu će nastupiti pevačica Kristina Kija Kockar, Leontina Vukomanović sa decom sa kojom već godinama radi kao i Pinkove zvezdice Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković.

Foto: Pink.rs, E-stock

Program će voditi Marijana Mićić, a svi oni će ujedinjeni u humanom cilju na ovaj način dati svoj doprinos u borbi za decu koja vode najvažnije životne bitke. Jedna od zvezdica koja će dati svoj doprinos onima kojima je to najpotrebnije jeste i Darija Daka Vračević, koja se veoma raduje što može da pomogne.

Drago mi je što ću biti deo ovog divnog koncerta za pomoć našim malim drugarima koji vode najveću bitku - za život! Mnogo puta sam bila učesnik ovakvih kampanja za pomoć deci oboleloj od kancera, pa sam pre tri godine snimila pesmu "Zajedno" koja je i pratila jednu od njih. Uvek se rado odazivam ovakvim akcijama i jedva čekam da u četvrtak zapevam sa svojim drugarima u Domu omladine. Čekamo vas - poručila je Darija.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

Ulaznice za ''Humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od raka #ijaseborim'' možete kupiti na www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara, a sav prihod od kupljenih karata ide organiziciji "NURDOR" koja se već 15 godina kontinuirano, odgovorno i posvećeno bavi pružanjem pomoći i podrške porodicama u kojima dete oboli od maligne bolesti.

Pozivamo vas da dođete na humanitarni koncert sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija - Kijom Kockar i Leontinom Vukomanović, dobro se zabavite, a pre svega podržite ovaj plemeniti cilj u četvrtak, 7. februara od 20 časova u Domu omladine.

Autor: N. Vujčić

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice

#koncert

'