AKTUELNO

Želeo da je uvredi?

Danas tokom popodneva Stanija Dobrojević i Branislav Radonić, poznatiji kao Brendon, sunčali su se u dvorištu vile i razgovarali o više tema. Brendon je započeo razgovor pričom o sebi:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam verzija svih verzija u rijalitiju. Brendon iskreirano biće. Moje remek delo je Brendon. Kreirano, temeljno rađeno, usavršavano godinama, a van rijalitija sam purpurno i egzotično biće. Kompleksna sam priča iako izgledam možda prosto, plastično, na prvi pogled. I uglavnom se ponašam suprotno od onog što mislim u rijalitiju - objašnjavao je Brendon.

Stanija ga je pomno slušala, a onda rekla kako smatra da on onda nije svoj i da je kontradiktoran samom sebi, jer govori da je iskren i uvek kaže ono što misli, a onda izjavi da se ponaša potpuno suprotno od onoga što misli u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: NIJE MOGLA DA ISKONTROLIŠE SVOJE EMOCIJE: Lunu u ZADRUZI sve podseća na Slobu, a ono što je uradila sve je ostavilo bez teksta!

Brendon joj je tad odgovorio:

Stanija uopšte ne razumeš šta ti pričam, o psihološkim kreacijama mislim da ne razumeš to, bolje da pričamo neke lajt teme, o plaži - rekao je Brendon kroz osmeh ironično.

Kada mu je Stanija traćila da joj objasni onda, on je rekao:

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu, nisi mi relevantan sagovornik za to... Jednostavno nisi za takvu vrstu komunikacije, ne mogu da pričam sa tobom na tim frekvencijama  - rekao je Brendon.

Stanija se osetila uvređeno i ništa nije komentarisala, samo je zaćutala, a Brendon je u nastavku razgovora kako bi opustio situaciju pitao da li je dobro i da li je dobila proteinsku hranu.

Razgovor Stanije i Brendon možete pogledati u sledećem videu:

Autor: K.G.

#Branislav Radonić Brendon

#Stanija Dobrojević

'