AKTUELNO

Najviše joj se obradovala Andrijana.

Pinkova zvezda, Dragana Žeželj od večeras je nova učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu, Zadruga. Ona je ušla sa jednom informacijom spolja, koja mnoge interesuje - neverstva koje je u braku počinio Sloba Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, nakon što je ušetala na luksuzno imanje Dragani su se mnogi ukućani obradovali, pa i Sloba.

On je svoju koleginicu lepo dočekao, a najviše joj se obradovala Andrijana Radonjić sa kojom je Dragana privatno drugarica.

Ja sam Dragana Žeželj, pevačica. Moram da kažem da sam Slobi veoma zahvalna, jer da nije bilo njega na audiciji, ja ne bih prošla u Pinkovim zvezdama, dao mi je drugu priliku. On takođe poznaje moju sestru bliznakinju - rekla je Dragana koja nije odmah htela da otkrije da je Radanović muvao njenu rođenu sestru.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE OD VEČERAS NOVA UČESNICA ZADRUGE: Sloba je muvao njenu rođenu sestru a sada će pevačica otkriti sve o njegovim NEVERSTVIMA! (VIDEO)

Ne znam tačno gde je bila na audiciji ali sećam se da sam joj rekao "Hajde otpevaj još jednu pesmu" - ispričao je Radanović svojoj devojci Luni dok se Žeželjeva predstavljala.

Ovonedeljni vođa, Miljana Kulić velikodušno je ponudila novoj zadrugarki deo svoje hrane i cigareta a onda izrazila uverenje da će i ostali cimeri "donirati" namirnice novoj učesnici.

Kako je izgledao ulazak Dragane Žeželj u Zadrugu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragana Žeželj

#Slobodan Radanović

'