AKTUELNO

Dobro su se zabavili.

Učesnici rijaltija koji preti da obori sve rekorde gledanosti, "Zadruge 2", uživali su u toplom danu pokraj bazena, a onda im je sinula i jedna ideja. Naime, oni su smislili zabavnu igru u vodi. Naime, Vladimir Tomović i Bojan Gaćeša takmičili su se ko će duže izdržati pod vodom.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su njih dvojica gnjurili pod vodom, atrkativna pevačica Stanija Dobrojević bila je između njih i sve vreme se smeškala.

Trebalo je da izaberu pobednika koji će dobiti nagradu. Neko je predložio ručak sa Stanijom, dok je njoj veći izazov predstavljao zagrljaj.

Savo Perović sedeo je na ležaljci van bazena i uz dosetljive komentare bodrio i zadirkivao nove cimere, ne bi li ih izazvao da se više potrude.

Foto: TvPink Printscreen

Sve se završilo uz osmehe, sa moralnim pobednicima. Vladimir je snažno dohvatio i podigao iz bazena Staniju, a onda se poneo kao pravi džentlmen ogrnuvši je peškirom da se ne smrzne po izlasku iz bazena.

Bojan Gaćeša je takođe iskoristio ovu priliku kako bi zagrlio svoju izazovnu cimerku, a potom je otišao na ručak.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZAREŽALA NA NJU! Olja Bajrami SE ŽESTOKO ZAMERILA SUDIJI, pa otkrila svim zadrugarima šta je ona pričala o njima! (VIDEO)

Ovu zanimljivu situaciju pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'