AKTUELNO

Odlično su se zabavili.

Zadrugari su ovaj dan počeli uz izazov koji su dobili od strane Velikog šefa. Nakon buđenja, ukućanima je stiglo pismo, a tom prilikom bilo je potrebno da se prijavi 12 dobrovoljaca.

Foto: RTV Pink

Nakon toga, Veliki šef je ukućanima najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" objasnio pravila izazova koji su danas dobili. U pitanju je bila igrica sa peškirima i balonima koja se odigrala pored bazena.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, vreme ja za igru. U dvorištu se nalazi teren za odbojku i dve kante. U svakoj je po 45 vodenih balona i pored su peškiri za svaku ekipu. 12 zadrugara podeliće se u dva tima. Svaki tim podeliće se u parove po dvoje. Svaki par ima po jedan peškir. Balon stavlja u peškir i prebacuje preko mreže, dok suprotnički tim treba da ga uhvati uz pomoć peškira. Ako ne uhvatite balon peškirom ili ga ispustite, poen dobija ekipa koja ga je bacila. Balon uvek mora da se doda preko mreže, ako padne ispod  to je negativan poen za ekipu koja ga je bacila. Samo peškiri mogu imati direktan kontatk sa balonom. Samo odredite sudiju današnjeg meča i to mora biti neko od zadrugara koji se nije prijavio da bude dobrovoljac. U ovoj igri pobeđuje ekipa koja pobedi u dva od tri seta - pisalo je u drugom pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Zadrugari su odmah zatim izašli u dvorište, a tom prilikom došlo je do manje svađe između Jovane Tomić Matore i ukućana, zbog pravila ove igre. Sudija je bila Ana Korać koja je sve vreme pažljivo gledala da li zadrugari poštuju pravila i vodila brigu o rezultatu.

PROČITAJTE: MORAM SEBI DA POMOGNEM, ALI JA NJEGA VOLIM: Kija grcala pred Dvetom mudrosti, a onda je usledilo IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'