AKTUELNO

Nesuglasice eskalirale svađom.

Kako se žurka polako privodila kraju, nekolicina zadrugara se preselila u Belu kuću, kada je nastao opšti haos. Nakon što su Darija Stević i Nataša Moskva okončale svoju manju raspravu, usledila je nova čiji su glavni akteri bili Darija i Rebeka Popović.

Foto: TvPink Printscreen

Čini se da zatvoreni prostor već čini zadrugare nervoznim, te ne umeju da kontrolišu svoj bes i reaguju nepromišljeno. Njih dve imaju nerešeni problem koji se desio neposredno pre ulaska u "Zadrugu", ali one pred kamerama ovog rijaltija još nisu rekle tačno o čemu se radi.

Koji problem ti i ja imamo, jesmo li to rešili juče? Batali me! - Povisila je ton Darija.
Objasni mi samo jedno. Neću ja nikog udariti, ja to moram sa njom da raspravim. Mnogo su mi slatke te tvoje pegice - bila je ironična Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

I meni taj tvoj herpes. Baš me smaraš, batali me ženo - odbrusila joj je Darija.

Darija nije želela da ulazi u dublji sukob sa novinarkom i uputila se ka izolaciji, a ona ju je u stopu pratila, a za njima je išlo i obezbeđenje. Popovićeva je sve vreme provocirala Dariju kako je kontradiktorna, ali u javnost nije iznosila glavni problem njihove svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Stevićeva bila sve vreme uzdržana, Rebeka je na sve načine pokušavala da je isprovocira, ali joj to nije polazilo za rukom. Obezbeđenje je držalo situaciju pod kontrolom, a ova rasprava se završila bez ikakvih posledica.

Pročitajte još: IZABRANI PRVI POTRČCI U NOVOJ SEZONI 'ZADRUGE'! Lepi Mića napravio NEOČEKIVANI POTEZ, njih dvoje će NAPRAVITI HAOS! (VIDEO)

Kako je izgledao sukob ove dve zadrugarke i kakav problem njih dve imaju pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Darija Stević

#Rebeka Popović

#Zadruga 2

'