AKTUELNO

Obezbeđenje bilo u pripravnosti.

Novinar Milan Milošević je u toku današnjeg dana potegao priču da je Vladan Vojnović Vojke je na početku rijalitija "Zadruga" obećao Banetu Čolaku besplatnu pesmu ukoliko ukoliko izađe pre njega iz rijalitija, a pre nekoliko dana rekao da to neće uraditi.

Što si rekao juče Banetu da neće dobiti besplatnu pesmu - upitao je Milan Vojketa, a on mu je odgovorio da je on to od njega tražio.
Neka se pusti snimak da sam ja tražio od Vojketa pesmu - dobacio je Bane.

Foto: Printscreen Youtube

Filip Đukić koji je bio svedok te situacije je želeo da prokomentariše kada se desila ta situacija, pošto je Bane negirao da je on tražio pesmu, a Bora Santana je želeo da odbrani svoj najboljeg rijaliti druga pa je ušao u konflikt sa manekenom .

Šta se*eš brate?! Što si indijanac? Hoćeš da te nabodem. Evo kada ste se kladili, kada ste bili ispred kazina, rekao si da se kladite - pričao je Filip .

Foto: Printscreen Youtube

Đukić je bio iznerviran što se Bora bez razloga umešao, pa je želeo fizički da se obračuna sa njim. Svi ukućani su poskakali kako bi ih razdvojili, pa su ih izveli napolje. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do neželjene situacije.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Sara ŽELI da se Vojke zauzme za nju kad je neko verbalno napada, on joj odbrusio: Šta treba da radim, da BIJEM LJUDE? (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Vojke Đans

#Zadruga - RTV Pink

'