AKTUELNO

Njih dve sve poricale!

Nastala je burna polemika tokom emisije "Pretres nedelje" koju vodi voditelj Milan Milošević. Odnos Eleonore Miljković i Lune Đogani izazvao je pažnju zadrugara, a mnogi su mislili da se svađaju zbog Slobe Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić je ustala i dala svoj komentar.

Nora je juče ušla, Luna je saznala da je Nora bila na nastupu i čula je da je spavala sa njim, a sada kada je objasnila Luni da je bila sa drugaricom, onda je Luna spustila loptu i tako Luna dokazuje svojim postupcima koga voli, da i dalje voli Slobu. Ona je samo htela preko Marka da ga zaboravi - rekla je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Nora je zamerila Luni to što je pričala da je ona bila sa Slobom, a u raspravu se uključio i Lepi Mića.

Ti ne znaš kakav si mi problem napravila napolju, to je gledao i moj bivši dečko napolju - rekla je Nora Luni.
Luna je rekla da je Sloba j*bao nju - ustao je Mića i rekao.
Nisam ja to rekla, meni je Bora rekao. Ja sam rekla: "Tačno sam znala". Otkud ja znam da li Bora laže. Đekson je rekao da mu se Sloba poverio da je imao s*ks sa tobom. Isto kao što je i za Anu Korać. To što on laprda, to vi sa njim rešite. Moja je greška što sam komentarisala. Ja nemam veze sa tim - otkrila je Luna.

Nastao je haos, zadrugari su pokušali da saznaju ko je kome rekao da je Sloba bio sa Anom Korać i Norom, a Koraćeva se pravdala, dok ju je Mića napadao. Luna se zatim ispravila i pokušala da objasni situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam se dobro izjasnila, meni je Bora rekao za Đeksona i za Noru - ispravila se Luna.
Bora je rekao: "Đeks mi je rekao da mu se Sloba poverio da je to radio i sa Anom i sa Norom". To je sad rekao Bora - ispričao je Milan.
Meni Bora nije pomenuo Anu u wc-u - ispričala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'