AKTUELNO

Spremite se za neviđeni spektakl!

Druga sezona "Zadruge 2", rijalitija koji će pomeriti sve standarde kada je ovakav televizijski format u pitanju, počinje za tačno sat vremena na televiziji Pink!

Foto: TV Pink

Preko 50 zadrugara je spremno da zakorači na najlepše imanje na Balkanu, a niko od njih ne krije da će ovo za njih biti ubedljivo najveći izazov ikada, s obzirom na to da će milionski auditorijumom svoje favorite pratiti dvadeset i četiri časa dnevno.

Učesnici će boraviti u prostorijama sa različitim originalnim umetničkim delima iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope. Kompanija Pink kupila je i nekoliko mlaznih odela, kojima će, kao jedan od načina, Veliki šef slati svoja pisma. Takođe, u Zadrugu je stigla i flota jahti, brodova, čamaca, skutera, gondola, kao i brod Kolumbo, koji će ploviti u morskom zalivu Imaginarijuma.

Foto: TvPink Printscreen

U ovom najvećem projektu spojiće se i tri epohe - 16, 17. i 21. vek, što je samo jedan od razloga zašto večeras od 21 sat morate biti uz televiziju Pink i portal Pink.rs, koji će iz minuta u minut prenositi useljenje zadrugara u impresivni grad nadomak Beograda.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'