AKTUELNO

Večeras vas na kanalu TV Pink očekuje neviđeni spektakl!

Poslednje pripreme pred ''Zadrugoviziju 3'' su u toku, a zadrugari planiraju svoje nastupe do detalja. Učesnici najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' večeras će se publici i žiriju predstaviti na velikoj sceni duetskim pesmama, a nastupaće u parovima.

Foto: TV Pink

Zadrugari su sa ushićenjem prihvatili odluku Velikog šefa o organizovanju još jednog spektakla u okviru kojeg će oni imati priliku da pokažu svoje talente. Verni gledaoci TV Pink željno iščekuju spektakl o kojem će se pričati, a mi vam otkrivamo ko će ocenjivati nastupe zadrugara na ''Zadrugoviziji 3'' i biti u stručnom žiriju.

Foto: TvPink Printscreen

- Večeras se očekuje neviđeni spektakl. Poslednje pripreme za treću Zadrugoviziju su u toku, a nastupe zadrugare će ocenjivati Radiša Trajković Đani, Rada Manojlović, Marina Visković, Marko Kon i Damir Handanović - kaže naš izvor blizak produkciji.

Foto: Pink.rs

U nastavku možete pogledati redosled po kojem će večeras ukućani nastupati na ''Zadrugoviziji 3'':

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: VELIKA SCENA IH ČEKA: Po ovom redosledu će ukućani nastupati na ZADRUGOVIZIJI 3!

Pored stručnog žirija, u studiju će nastupe zadrugara pratiti i komentarisati i novinari. Večeras budite uz TV Pink i pratite ''Zadrugoviziju 3'' s početkom u 22h.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugovizija

'