AKTUELNO

Njena neizmerna podrška.

Mlada blogerka Luna Đogani je pre nekoliko dana iznenada otišla u Istanbul. Sve do juče držala je u neizvesnosti povod njenog odlaska jer je obavestila javnost da ulazi u "Zadrugu 2", a sam odlazak na putovanje u tom trenutku je bio čudan svim njenih fanovima.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon mnogih spekulacija, Đoganijeva je objasnila da u Turskoj odmara i puni baterije pred početak najgledanijeg i najzahtevnijeg rijalitija ikada na ovim prostorima.

Ona je uživala u znamenitostima Turske u drušu majke Analbele Atijas. Kratkom putovanju je došao kraj jer se 6. septembar bliži i Luna će ponovo oprobati sebe kao rijaliti igrača u najpopularnijem televizijskim formatu ove godine.

U okviru Instagram priče na svom profilu, Luna je objavila fotografiju majke Anabele pred sam ulazak u avion. Osmeh na Anabelinom licu nam otkriva da je uživala u poslednjim danima sa svojom ćerkom, koja će se vrlo brzo uputiti na velelepno imanje nadomak Beograda.

Foto: Instagram

Pročitaj više: TO RADI DOK MAMA NIJE TU: Rade Vasić flertovao pred suprugom u Magazinu IN sa OVOM BUDUĆOM ZADRUGARKOM! (FOTO)

Nema sumnje da je blogerka na ovom putovanju uživala, a najverovatnije i dobila savete od majke kako da se ponaša u šou programu koji počinje za dva dana.

I. Radulović

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'