AKTUELNO

Njena pozitivnost i energija kojom zrači nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Prelepa voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink "Novo jutro" Dea Đurđević uspešno se oporavlja od stravične saobraćajne nezgode koju je doživela u februaru ove godine.

Dea se lavovski izborila sa svim nedaćama, operacijama i procesom oporavka, a sada se polako vraća svom normalnom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAJSKUPLJI NASTUP U ISTORIJI EVROVIZIJE: Madona će otpevati dve pesme i za to iskeširati MILION DOLARA! (FOTO)

Ona je nedavno bila u svojoj medijskoj kući, televiziji Pink i tom prilikom gostovala u emisiji čija je i voditeljka, a nakon gostovanja ekipa emisije "Paparaco lov" krenula je za Đurđevićevom.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepa voditeljka je otišla u jedan prestonički restoran na večeru sa svojim verenikom Mladenom Mijatovićem i majkom, koji su joj najveća podrška u ovim, za nju, najtežim trenucima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema sumnje da se Dea polako ali sigurno vraća normalnom životu i svojim svakodnevnim aktivnostima, a njena hrabrost i pozitivna energija će joj svakako biti od velike pomoći prilikom procesa oporavka koji joj sledi.

R. L.

#Dea Đurđević

#Paparazzo Lov

'