AKTUELNO

Budući da je, kako je sam priznao, "Zadruga 2" njegovo životno delo, želeo je da najskuplju i najvredniju palatu u svom imaginarijumu nazove po najvažnijoj ženi u svom životu.

Centralni ukras kneževine u kojoj će od 6. septembra živeti učesnici druge sezone "Zadruge", hiper-rijalitija Televizije Pink, svakako je impozantna palata sa četiri kupole od kojih jedna dostiže čak 40 metara visine. Kao takva, ova građevina iz svojevrsnog imaginarijuma Željka Mitrovića ubraja se jednu od najlepših građevina u ovom delu Evrope, a za tvorca televizijskog projekta koji će zasigurno ispisati istoriju svetske televizije ima posebnu, emotivnu vrednost, te nosi ime po ženi koja mu je tokom čitavog života davala vetar u leđa i pružala bezrezervnu podršku.

Foto: Pink.rs

Foto: Luka Šarac/Hello!

Dok je više od šest meseci radio na projektu koji će zadiviti svetsku televizijsku scenu, Mitrović je do detalja razmišljao o svim pojedinostima koje će drugu sezonu "Zadruge" razlikovati od prve, koja je postigla impozantan uspeh. Tada je došao na ideju da u novoizgrađenoj kneževini podigne palatu u kojoj će se odvijati najvažnije aktivnosti učesnika i koja predstavlja najbitniji deo imanja. S obzirom na to da ovu građevinu odlikuju neviđena lepota i ogromna arhitektonska vrednost, Željko Mitrović je odlučio da je posveti svojoj majci Mileniji.

Foto: Promo

Foto: Pink.rs

Kako je ranije istakao, Mitrović je centralnu građevinu - najvažniji i najskuplji objekat njegovom imaginarijumu nazvao upravo po majci Mileniji, budući da je "Zadruga 2", kako je priznao, njegovo životno delo.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, početak "Zadruge" zakazan je za 6. septembar u 21 sat na Televiziji Pink, a zvanični tizer pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Željko Mitrović

'