AKTUELNO

Odlazi na zasluženi odmor.

Naša popularna pevačica Ivana Selakov uskoro će se ostvariti u ulozi majke, što je njena najveća životna želja. S obzirom na to da su Ivana i njen nevenčani suprug Predrag Mirković dugo pokušavali da dobiju dete, pevačica je odlučila da trudnoću provede mirujući, makar u poslednjih nekoliko meseci.

Foto: Instagram

Kako je nedavno ušla u sedmi mesec trudnoće, ona je rešila da nakratko napusti estradu i u miru dočeka svoju naslednicu.

Pevačica je svoje pratioce na Instagramu obradovala novom fotografijom gde se jasno vidi njen zaobljeni stomak, te ih obavestila da se neće družiti na njenim nastupima neko vreme.

Foto: Instagram

Za mene odmor počinje od danas. Posle 10 godina neprekidnog rada i nastupa, došlo je vreme da se sa publikom rastanem nakratko zbog najlepše uloge koja me uskoro čeka! Hvala publici koja je bila sa mnom svih ovih godina, družićemo se uskoro ponovo - napisala je Ivana.

PROČITAJTE JOŠ: SARA NAPRAVILA HAOS NA SNIMANJU VOJKETOVOG SPOTA: Kada je videla polugole devojke oko njega DEMONSTRATIVNO NAPUSTILA SET! (EKSPLICITNI VIDEO)

Podsetimo, kako dugo nisu mogli da začnu potomstvo, Ivana i Peđa su se odlučili na proces vantelesne oplodnje, koji je bio uspešan a devojčica u porodicu Mirković stiže u novembru.

R. L.

#Ivana Selakov

#Predrag Peđa Mirković

'