AKTUELNO

Zasluženi odmor!

Folk zvezda Dragana Mirković, nakon gala proslave jubilarnog rođendana u hotelu „Ric Karlton“ u Beču, odlučila je da ode na odmor sa porodicom i prijateljima i uživa u zimskim čarolijama.

Foto: Foto: Mirko Tabašević

Mirkovićeva je, posle spektakularne žurke, napunila baterije na nekoliko lokacija, među kojima su Nerdlingen u Nemačkoj, Visoki Tatri u Slovačkoj i Krakov u Poljskoj:

Poznato je da moja porodica i ja mnogo volimo da putujemo i da gledamo da svaki slobodan trenutak provedemo zajedno, ali pred kraj prošle i početkom ove godine bili smo u velikim obavezama što zbog mog rođendana što zbog velike turneje „Od milion jedna“ tako da smo jedva dočekali da se posvetimo jedni drugima - rekla je Dragana.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Ona je ispričala šta joj se sve dopalo u mestima koje je posetila:

Nerdlingen je jedan romantičan grad koji je sačuvao istorijske znamenitosti ali i običaje tako da u njemu nemate samo osećaj da ste otputovali prostorno nego i vremenski. To je grad opasan zidinama a sa kule još od srednjeg veka do danas na svaki sat uveče stražari se dovikuju, što je znak da je sve bezbedno. Nešto drugačiji ali ne manje impozantan je Krakov koji me je iznenadio ali i oduševio arhitekturom i duhom. U Visokim Tatrima uživala sam u poseti skijalištu, uživala sam u čistom vazduhu i netaknutoj prirodi ali je posebno uživanje bio boravak u spa centru koji sam posećivala kad god sam mogla - kaže vidno uzbuđena Dragana.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Kako je napunila baterije, pevačica je spremna za nove poslovne izazove, a već je počela pripreme za proslavu jubileja, 35 godina rada.

PROČITAJTE JOŠ: NAKON KRAHA BRAKA UTEHU PRONAŠLA U NJIMA: Emina Jahović NAPUSTILA ISTANBUL I VRATILA SE KOD RODITELJA! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Dragana Mirković

#Zimovanje

#pevačica

'