AKTUELNO

Sa njima ne želi ni da razgovara.

Pinkova zvezda Sloba Radanović skrenuo je pažnju javnosti na sebe vezom sa mladom modnom blogerkom Lunom Đogani u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi".

Iako ova ljubav nije opstala, Slobu svi gledaoci ovog rijaliti programa prate u stopu, a na njegovim nastupima se uvek traži karta više.

Publiku od svega najviše interesuje Radanovićev ljubavni status, a on uporno pokušava da ostane zagonetan po tom pitanju. Ipak, poslednjom porukom na svom Instagram profilu, on je ponovo podgrejao tračeve i glasine da neprestano misli o svojoj bivšoj devojci Luni, ali i o bivšoj supruzi Kristini Kockar.

Ne trošiti reči na ljude koji zaslužuju tvoju tišinu. Ponekad je mnogo delotvornije da ne kažeš ništa - napisao je pevač.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: HLADI SE NOVČANICAMA: Maca je pobedila paklene vrućine, mnogima se neće svideti način na koji je to uradila! (FOTO)

Kome se Radanović ovim rečima obratio i sa kim to ne želi da razgovara niti da troši reči nije nam poznato, ali nema sumnje da je ovom rečenicom zaintrigirao sve.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'