AKTUELNO

Želi da završi tu priču.

Pre nekoliko večeri u emisiji "Zadruga - Narod pita", u kojoj su gostovali Lepi Mića i Zorica Marković, uključila se Miljana Kulić i optužila budućeg učesnika "Zadruge 2", pevača i muzičkog producenta, Mirka Gavrića, da je pre prve sezone ovog šou programa bio u ljubavnoj vezi sa Slobodanom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva je samouvereno tvrdila da ima dokaze za sve što priča, te smo, tragom ove informacije, stupili u kontakt sa Pinkovom zvezdom i četvrtoplasiranom zadrugarom, Slobom, koji nije bio previše raspoložen za komentarisanje izjava svoje bivše cimerke.

Ne zanima me to, neka ona priča šta god hoće. Izjavila je to baš zato što joj se na telefon nisam javio za sat vremena nego za tri sata. Ustvari nije trebalo ni da joj se javim. Uopšte me ta priča ne zanima, ako misli da sam to (gej), neka pošalje jaču polovinu pa neka proveri. Ne zanimaju me ti ljudi, oni o meni neka pričaju, ja o njima neću. Neću da se nastavljam, da se prepirem preko portala i novina, pogotovo ne sa Miljanom Kulić. Slobodno pitajte nju, ona je rekla da ima informacije, dokaze - rekao je Radanović.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: LUNA ĆE POBESNETI, Kija je brutalno isprozivala: Bolje joj ide učešće u rijalitiju nego da bude MODNA BLOGERKA! (VIDEO)

Podsetimo, Kulićeva je zvala pevača da zabavlja goste na njenom veselju povodom rođenja sina Željka, ali on nije mogao da stigne na ovu zabavu, te je na proslavi pevao Bora Santana.

R. L.

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'