AKTUELNO

Progovorila o ocu svog sina.

Miljana Kulić večerašnja je gošća Ognjena Nestorovića u studiju televizije Pink. Ona je nova učesnica projekta koji se uveliko sprema, "Zadruge 2", što je takođe otkriveno ove noći.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva je večeras progovorila i o ocu svog sina, Željka, Ivanu Marinkoviću, sa kojim više nije u kontaktu.

Željko nosi moje prezime. Ja sam još kad sam saznala da sam trudna rešila da rodim dete. Ne bih mogla da se odlučim na nešto jer bih se kajala i ne bih mogla da oprostim to. On je moj centar sveta, znala sam da ću mu biti i otac i majka. Bila sam spremna na sve i ništa nisam očekivala sa druge strane, i bila sam spremna za ono kroz šta sada prolazim. On (Ivan Marinković) se pojavio u bolnici, došao je, doneo je 27 ruža. Ja sam se potajno nadala da ću gram emocija osetiti prema njemu, ali kad je on ušao kao da je ušao portir, ili slučajni prolaznik. Kao da nikad nisam bila sa njim i da nemam sa njim sina. U dete pogledao nije, čitao je portale, pokazao je totlanu nezainteresovanost. Želeo je da se dete zove Nenad i rekao "Ako se ne zove Nenad ja ga neću voleti". Bez trunke emocija je bio, uzeo ga je na deset sekundi, vratio mi ga je, rekao mi je "Nemoj tako da ga držiš, nemoj da mu pričaš, on je mali, ne razume". Posle sam ga pozvala da dođe da ga izvedemo iz bolnice zajedno, on se nije pojavio i ja sam upisala "ime oca nepoznato". Bio je pozvan i na proslavu, nije se pojavio. On ne pokušava da me kontaktira i mislim da je tako najbolje. Detetu bi bilo lakše da ne vidi oca, nego da dođe kad bude imao 10 godina. Moj sin ima svu moguću ljubav ovog sveta. Boriću se za njega. On (Ivan) je došao samo zbog slikanja i snimanja, a mene je to povredilo kao majku jer sam videla da trunku emocija nema - rekla je buduća zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JA SAM NEPREDVIDIVA, OD MENE SE MOŽE OČEKIVATI SVAŠTA! Miljana progovorila o svom učešću u ZADRUZI 2! (VIDEO)

Miljana je naglasila da ne želi više da komentariše oca svog sina i da ne očekuje nikakvu pomoć od njega.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Ivan Marinković

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'