AKTUELNO

Nije skidao osmeh sa lica.

Nemanja Đerić Đekson ostao je upamćen zbog turbulentnih i mnogobrojnih ljubavnih veza koje je imao za vreme svog devetomesečnog boravka u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

Iako se u Beloj kući proslavio zbog stalnog menjanja partnerki, na adresu redakcije portala Pink.rs stigla je prepiska na kojoj Đekson navodno flertuje sa muškarcem, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Zbog ove navodne veze, stupili smo u kontakt sa Nemanjom, kako bi iz prve ruke saznali o čemu se tu zapravo radi.

Foto: TvPink Printscreen

Sve to što su pisali o meni ja nikad nisam komentarisao niti pokušavao da demantujem, jer je to glupost. Ja mislim da svi živi mogu da pokušaju da mi nameste prepiske, ja ne mogu da ispadnem gej. Nemam ništa protiv gejeva, ali teško da ću ja da ispadnem gej. Može da se diže pompa, ali ja i da hoću ne mogu da budem gej. Ta prepiska je glupa, svaki klinac vidi da je namešteno. To može na telefonu da se uradi, ne treba ti fotošop. Vidi se neka linija tamo. Neću to ni da komentarišem, nemam šta da demantujem, svako ko pogleda tu prepisku vidi da je namešteno. A da ne pričam o tome da ja ne pišem "š" i "ć". To je presmešno, ko god da je pravio taj printskrin je presmešan - rekao je Đerić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE ĐEKSONOV DEČKO IZ HRVATSKE? Njegov drug tvrdi: NEMANJA JE LUD ZA NJIM, MESECIMA GA PROGONI! (FOTO)

Na pomen imena Slavena Pavlovića, sa kojim se navodno dopisivao, Đekson se nasmejao i objasnio da ne poznaje ovog dečka.

Zar to nije neki Isailo? Ono što je Mića zvao u emisiji i pričao... Mića je tad zvao i rekao za Isaila i onda se sutradan pojavila prepiska sa tim Slavenom. Odjednom, rokam priču sa Slavenom a pritom ne znam ni sa kojom sam devojkom. Stvarno ne postoji ni jedan lik, ali da su hteli da nađu prepiske mogli su da nađu sa hiljadu ortaka, sprdamo se i mogu da mi nameste kako hoće. Ova prepiska je presmešna i vidi se iz aviona da je namešteno. To mi je kul skroz, čak mi je i simpatično, na kraju sam i gej postao, šta ću sledeće biti, videćemo - rekao je reper kroz osmeh.

R. L.

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'