AKTUELNO

Đuričić nije skidao osmeh sa lica.

Nakon završenog "Kviza znanja", dok su njihovi cimeri već spavali dubokim snom, Miki Đuričić i Marko Petrušević Petrući osamili su se u dvorištu luksuznog imanja.

Njih dvojica su jedan drugom prepričavali dogodovštine iz svog života, a Petrući se prisetio perioda kada je radio u inostranstvu i imao avanturu sa jednom udatom ženom.

Foto: TvPink Printscreen

Ova Turkinja što se ložila na mene čeka da joj dete napuni 18 ili 21. godinu da može da uzme državljansvo. Ta Turkinja, užas, to je sprdnja bila. Debela Turkinja, imala lepe oči, bila lepa žena - pričao je Petrušević.
Ti ne biraš - zadirkivao ga je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUDA SAM ZA TOBOM! Luna nije mogla da obuzda emocije, pa SKOČILA na Marka! (FOTO)

Ne, ovu nisam mogao. Ovu debelu nisam mogao, ne mogu da zamislim da mi se digne na nju. Kupila mi dve majice, hranila me tamo. Nisam znao kako da joj objasnim da moram da se vratim, ona ima troje dece. Upadala mi u gajbu, stavljala venecijanere da je ne vidi komšija, Turci odmah dojavljuju jedan drugom. Znaš kakvi su, isti su kao mi - bio je iskren Petrući.

Đuričić nije mogao da sakrije osmeh sa lica dok je njegov cimer pričao ovu svoju anegdotu, a nakon priče, obojica su otišli na spavanje.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Marko Petrušević

#Miroslav Miki Đuričić

'