AKTUELNO

Imao je želju da se predstavi u najboljem svetlu, međutim, sreća nije bila na njegovoj strani.

Još jedan pevač predstavio je danas publici i žiriju svoje izvođenje dobro poznatog pop hita - u pitanju je devetnaestogodišnji Petar Živković iz Pančeva koji je želeo da članove žirija impresionira svojim izvođenjem zahtevne pesme makedonskog pevača. Međutim, bezuspešno.

Foto: Printscreen

Sam početak njegove interpretacije u šou programu "Ja imam talenat" bilo je prilično nesigurno, zbog čega je Rasta odmah pritisnuo crveni taster.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Situacija se vrlo brzo promenila, nažalost, ne u Petrovu korist - nakon Raste, svi ostali članovi žirija pritisnuli su crvene tastere i eliminisali takmičara iz šou programa. Ipak, pre nego što je Petar napustio šou, usledili su komentari žirija.

Foto: Printscreen

- Ni glasa, sve vreme u falšu, nesiguran - započela je Danica Maksimović svoje izlaganje, dok je Petar pokušao da "izvadi stvar" - on je objasnio da nije imao tehničku probu, zbog čega nije uspeo da pokaže svoj maksimum, ali to nije bilo dovoljno da dobije razumevanje članova žirija, naprotiv.

Foto: Printscreen

Nakon što je čuo obrazloženje kandidata, Rasta mu je poručio da mu ta tonska proba, kojoj nije prisustvovao, ne bi nimalo pomogla, budući da mu je potrebna proba od čak dve decenije.

Foto: Printscreen

- Tebi treba jedna tonska proba od dvadeset godina da bi naučio, nije uopšte problem u tome. Teško mi je bilo da te slušam, iskreno. - rekao je poznati reper.

Autor: D. Tanasijević

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

#Žiri

'